Nieuws

URO-FLAME, producent & groothandel in brandbeveiliging,

dinsdag 28 september 2021
Van staal tot rubber voor onze eigen productie en de computerchips in AED-apparaten. Zelfs EHBO artikel hebben een langere levertijd. Wereldwijd is er zo’n enorm tekort ontstaan aan grondstoffen – doordat tijdens de coronapandemie nauwelijks voorraden zijn aangelegd.

De kosten voor het verzenden van goederen liggen momenteel op een zeer hoog niveau. Door dat nieuwe capaciteit en olie slechts langzaam in gebruik wordt genomen, bereiken de vrachttarieven dit jaar naar verwachting nieuwe hoogtepunten.

Gelukkig lukt het onze inkopers nog iedere keer weer om de juiste onderdelen overal vandaan te halen en de prijzen acceptabel te houden. Wij kopen al onze onderdelen in Nederland, Duitsland en Italië. Daardoor draait onze productie nog op volle toeren.

– Helaas ontkomen wij er ook niet aan en zullen wij per 1 oktober de prijzen op een gedeelte van ons assortiment moeten herzien.

Uro-Flame biedt: Levering uit eigen voorraad, distributie en warehouse in eigen beheer, custom made producten (aangepast aan de wensen van de klant), dienst na verkoop, `Private Label’ producten, ondersteuning bij promoties en acties, certificering van een dealerschap.
Twee van onze unieke designs zijn de duo haspelwagen en de combinatie brandslanghaspel met haspelkast.

Heeft u een vraag over een van onze producten of wilt u een offerte aanvragen, neem dan contact met ons op.
📞 0412-612830 of 📧 info@uro-flame.eu
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn