De producent & groothandel in brandbeveiliging, blusmiddelen en toebehoren voor de vakhandel.

Bekijk producten
Heeft u interesse in één van onze producten? 
Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag bij het vinden van een juist product.

Brandbeveiliging

Wanneer er brand uitbreekt zijn brandblussers, brandhaspels en haspelwagens essentieel in het voorkomen van een snelle vuurverspreiding Uro-Flame bied een compleet pakket aan veiligheidsproducten.


Opleidingen

Uro-Flame levert een uitgebreid pakket aan artikelen voor BHV, EHBO, REOB, en AED. Alles wat u nodig heeft voor uw opleidingen en cursus activiteiten.
Eigen productie

Door onze eigen assemblage afdeling zijn alle brandslanghaspels en haspelwagens direct leverbaar. Voor een haspel op maat kunt u contact met ons opnemen.
Klantenservice

Voor deskundig advies bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Om de (brand)veiligheid van uw bedrijf of woning te kunnen garanderen kunt u contact met ons opnemen voor advies. Bel ons: 0412-610601

Nieuws

Uro haspelkast 790 x 790 x 135mm LS/RS + MV 95x95mm 1-10-2022
In een haspelkast kan de brandslang veilig worden opgeborgen om vuil en beschadiging te voorkomen. De Uro-Flame haspelkast is een fraaie en unieke kast met volledig binnenliggende scharnieren die nastelbaar zijn en zo een optimaal sluitende deur garandeert. Door de "klick-in" scharnieren kan de deur desgewenst eenvoudig worden verwijderd om bijvoorbeeld beschadigen te voorkomen tijdens montage. De kast is vervaardigd van Zincor-plaat afgewerkt met een witte (Ral 9010) poedercoating. De kast is symmetrisch, omkeerbaar en heeft "knock-out" sparingen van 95x95mm in de deur t.b.v. een handbrandmelder.

30 meter brandslanghaspel in een 135mm diepe haspelkast mogelijk!
Zowel links- als rechtsscharnierend te gebruiken. 
Leverbaar in 2 inbouwdieptes: 135mm of 185mm.
Toepasbaar: 20-25 of 30 meter ¾" Uro-haspel. 

Inclusief Beugel voor de handbrandmelder. 
Exclusief brandslang
Exclusief zwenkarm/montageset.
Exclusief daglijst voor inbouw.

Lees verder...

Informatie partners van Uro-Flame: